Aan de slag als Chauffeur bij Antonides Infrawerken B.V.

Maarsbergen
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris voor nu en in de toekomst op basis van 40 uur volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring
 • Een prachtige zwarte DAF XF (we hebben er 3😊)
 • 25 vakantiedagen, 8% bruto vakantiegeld en ADV opbouw
 • Een zekere toekomst, er is heel veel werk in de Infra en er komt nog meer!
 • Collega's die klaar staan voor elkaar en samen aan hetzelfde doel werken

Ons verlanglijstje

 • Rijbewijs CE met Code95
 • Ervaring als Chauffeur op een Knijperauto, Tankwagen of Dieplader
 • VCA – Basis certificaat, of je bent bereid deze te halen
 • Passie voor vrachtauto’s en techniek
 • Hands-on mentaliteit
 • Technisch inzicht

Welkom bij Antonides Infrawerken. Vanuit een enorme passie zijn wij groter en professioneler geworden. We doen namelijk wat we leuk vinden en dat is alles op het gebied van kabel- en leidingwerk. Mark is dit bedrijf gestart en werkt nog steeds dagelijks keihard mee, dat is zijn kracht.

We zijn geen echt familiebedrijf, maar zo voelen wij ons wel met elkaar. Een gezellige sfeer is waar wij van houden. Daarnaast steken we bij mooi weer graag spontaan de BBQ aan. Maar goed, naast deze gezelligheid wordt er natuurlijk ook hard gewerkt 😊. We werken voornamelijk voor Netbeheerders en diverse grote aannemers voor alle nutsvoorzieningen (gas, water, elektra LS/MS en data). Onze thuisbasis is Maarsbergen en we werken vanuit daar in de regio Midden Nederland.

Nieuwsgierig geworden naar ons?

Ja, ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

6:00 Je start jouw auto zodat deze vast warm kan draaien. Je overlegd met de planner welke ritten er voor vandaag gepland zijn: leveren van een opslag container bij je collega’s in Arnhem, deze staat al opgeladen en gevuld met project materialen op de auto. Achter de Knijperauto heb je gistermiddag al de dieplader aangekoppeld waarop een 16Tons graafmachine geladen staat. Hierna ga je kabelhaspels laden en leveren bij je collega’s, die gaan om 11:00 uur kabeltrekken.
6:15 Je pakt je map met documenten mee en vertrekt. Bij aankomst los je de container en de graafmachine en krijg je van je collega’s een bak koffie aangeboden. Onderweg naar het adres om de kabelhaspel te laden wordt je gebeld door de planner: hij heeft nog een rit voor je naar Amsterdam, je mag daar zand en straatwerk leveren en asfalt terug laden.
14:00 Na het lossen van het asfalt ga je terug naar de zaak om de planning voor maandag door te nemen.
14:45 Na dat je de planning hebt doorgenomen ga je alvast alles klaar zetten voor morgen, je laadt de vrachtauto en de dieplader die je bij de 2de rit morgen nodig hebt.

Tijd voor koffie?

Jij hebt in ieder geval onze interesse gewekt! Wij die van jou ook? We nodigen jou van harte uit om eens een bak koffie te drinken, te praten en vervolgens een plan op te stellen voor jouw toekomst! Wanneer schikt het jou? Laat mij, Wim, dat weten door middel van een WhatsApp-bericht. Tot snel!