Aan de slag als kraanmachinist bij Antonides Infrawerken B.V.

Maarsbergen
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een goed salaris voor nu en in de toekomst op basis van 40 uur volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring
  • 25 vakantiedagen, 8% bruto vakantiegeld en ADV opbouw
  • Een zekere toekomst, er is heel veel werk in de Infra en er komt nog meer!
  • Collega's die klaar staan voor elkaar en samen aan hetzelfde doel werken

Ons verlanglijstje

  • Rijbewijs B en bij voorkeur ook BE, zodat je met de aanhanger kunt rijden
  • Je vindt het geen probleem om bij toerbeurt storingsdienst te draaien
  • Ervaring als kraanmachinist

Welkom bij Antonides Infrawerken. Vanuit een enorme passie zijn wij groter en professioneler geworden. We doen namelijk wat we leuk vinden en dat is alles op het gebied van kabel- en leidingwerk. Mark is dit bedrijf gestart en werkt nog steeds dagelijks keihard mee, dat is zijn kracht.

We zijn geen echt familiebedrijf, maar zo voelen wij ons wel met elkaar. Een gezellige sfeer is waar wij van houden. Daarnaast steken we bij mooi weer graag spontaan de BBQ aan. Maar goed, naast deze gezelligheid wordt er natuurlijk ook hard gewerkt 😊. We werken voornamelijk voor Netbeheerders en diverse grote aannemers voor alle nutsvoorzieningen (gas, water, elektra LS/MS en data). Onze thuisbasis is Maarsbergen en we werken vanuit daar in de regio Midden Nederland.

Nieuwsgierig geworden naar ons?

Ja, ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

6:45 Goedemorgen! Je komt aan op de klus en je begint met een bak koffie. Je kijkt met jouw collega’s wat jullie vandaag uit moeten voeren
7:00 De werkdag kan beginnen. Je bent bezig in een nieuw aan te leggen woonwijk waar water, stroom en media nieuw aangelegd moeten worden. Het tracé is duidelijk uitgezet en je kunt aan de gang.
9:30 Het loopt lekker! Tijd voor een broodje en een bakkie koffie.
10:00 En weer door!
12:30 Schafttijd.
13:00 Je loopt voor op schema, jouw uitvoerder is hier heel blij mee! Hopelijk krijgen jullie het hele tracé er vandaag uit.
16:00 De dag zit erop, je zorgt ervoor dat je de werkplek veilig achterlaat voor de omgeving. Morgen komt de kabel trek ploeg en kunnen de kabels erin.

Tijd voor koffie?

Jij hebt in ieder geval onze interesse gewekt! Wij die van jou ook? We nodigen jou van harte uit om eens een bak koffie te drinken, te praten en vervolgens een plan op te stellen voor jouw toekomst! Wanneer schikt het jou? Laat mij, Wim, dat weten door middel van een WhatsApp-bericht. Tot snel!