Aan de slag als Elektromonteur bij Antonides Infrawerken B.V.

Maarsbergen
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een goed salaris voor nu en in de toekomst op basis van 40 uur volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring
  • Een prachtige zwarte Mercedes Sprinter (hij rijdt heerlijk 😊)
  • 25 vakantiedagen, 8% bruto vakantiegeld en ADV opbouw
  • Een zekere toekomst, er is heel veel werk in de Infra en er komt nog meer!
  • Collega's die klaar staan voor elkaar en samen aan hetzelfde doel werken

Ons verlanglijstje

  • Rijbewijs B en bij voorkeur ook BE, zodat je met de aanhanger kunt rijden
  • Je vindt het geen probleem om bij toerbeurt storingsdienst te draaien
  • Ervaring als Elektromonteur
  • Je beschikt over een diploma en vereiste certificaten om Elektrawerkzaamheden uit te mogen uit voeren

Welkom bij Antonides Infrawerken. Vanuit een enorme passie zijn wij groter en professioneler geworden. We doen namelijk wat we leuk vinden en dat is alles op het gebied van kabel- en leidingwerk. Mark is dit bedrijf gestart en werkt nog steeds dagelijks keihard mee, dat is zijn kracht.

We zijn geen echt familiebedrijf, maar zo voelen wij ons wel met elkaar. Een gezellige sfeer is waar wij van houden. Daarnaast steken we bij mooi weer graag spontaan de BBQ aan. Maar goed, naast deze gezelligheid wordt er natuurlijk ook hard gewerkt 😊. We werken voornamelijk voor Netbeheerders en diverse grote aannemers voor alle nutsvoorzieningen (gas, water, elektra LS/MS en data). Onze thuisbasis is Maarsbergen en we werken vanuit daar in de regio Midden Nederland.

Nieuwsgierig geworden naar ons?

Ja, ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

06:45 Goedemorgen! Je komt aan op de klus in Utrecht en je begint met een bak koffie. Je bespreekt met jouw collega’s de planning voor vandaag en jullie pakken de spullen die hiervoor nodig zijn
07:00 De werkdag kan beginnen. Jullie gaan het hart van de woonwijk aansluiten, namelijk de bouwkasten. De sleuf moet gegraven worden en jij legt de aansluitkabel richting de bouwkast. De kast wordt functioneel!
09:30 Zo dat loopt mooi volgens planning. De nieuwbouw kan nu van start, dankzij jullie. Even tijd voor een bakkie. Een paar wijken verderop is een verzwaring aangevraagd bij een woning. De huidige kabel is te licht. Je start de Mercedes Sprinter, op naar deze klus.
10:00 Daar eenmaal aangekomen praten jullie even met de bewoner van het huis, onder het genot van een bak koffie en een stuk boterkoek, zodat je exact weet hoe het zit. De sleuf wordt gegraven, de mof wordt gemaakt en je duikt in de meterkast om een nieuwe aan te sluiten. Jullie zorgen ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt en het stukje straat weer dicht gelegd wordt. De klant is erg blij met jullie en stelt nog een saucijzenbroodje beschikbaar voor de lunch. Meteen maar pauze houden dus.
13:15 Tijd om naar Bemmel te gaan. Onderweg naar de klus werkt jouw collega de administratie qua uren bij, zodat ze op kantoor weten hoe het ervoor staat en wat ze moeten factureren. In Bemmel wordt een nieuwe wijk gebouwd en de woningen moeten aangesloten worden op het bestaande net. Een mooie klus waar jullie volgende week ook nog druk mee zijn.
16:00 Tijd om de Sprinter weer te starten en in te laden. Na een week hard werken moet je ook kunnen ontspannen in het weekend!

Tijd voor koffie?

Jij hebt in ieder geval onze interesse gewekt! Wij die van jou ook? We nodigen jou van harte uit om eens een bak koffie te drinken, te praten en vervolgens een plan op te stellen voor jouw toekomst! Wanneer schikt het jou? Laat mij, Wim, dat weten door middel van een WhatsApp-bericht. Tot snel!

(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2676431,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');