Aan de slag als Monteur Gas/Water (A)VP bij Antonides Infrawerken B.V.

Maarsbergen
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een goed salaris voor nu en in de toekomst op basis van 40 uur volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring
  • Een prachtige zwarte Mercedes Sprinter (hij rijdt heerlijk 😊)
  • 25 vakantiedagen, 8% bruto vakantiegeld en ADV opbouw
  • Een zekere toekomst, er is heel veel werk in de Infra en er komt nog meer!
  • Collega's die klaar staan voor elkaar en samen aan hetzelfde doel werken

Ons verlanglijstje

  • Rijbewijs B en bij voorkeur ook BE, zodat je met de aanhanger kunt rijden
  • Je vindt het geen probleem om bij toerbeurt storingsdienst te draaien
  • Je beschikt over een diploma en vereiste certificaten om Gas-/Waterwerkzaamheden uit te mogen uit voeren

Welkom bij Antonides Infrawerken. Vanuit een enorme passie zijn wij groter en professioneler geworden. We doen namelijk wat we leuk vinden en dat is alles op het gebied van kabel- en leidingwerk. Mark is dit bedrijf gestart en werkt nog steeds dagelijks keihard mee, dat is zijn kracht.

We zijn geen echt familiebedrijf, maar zo voelen wij ons wel met elkaar. Een gezellige sfeer is waar wij van houden. Daarnaast steken we bij mooi weer graag spontaan de BBQ aan. Maar goed, naast deze gezelligheid wordt er natuurlijk ook hard gewerkt 😊. We werken voornamelijk voor Netbeheerders en diverse grote aannemers voor alle nutsvoorzieningen (gas, water, elektra en data). Onze thuisbasis is Maarsbergen en we werken vanuit daar in de regio Midden Nederland.

Nieuwsgierig geworden naar ons?

Ja, ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

06:45 Goedemorgen! Je komt aan op de klus in Arnhem en je begint met een bak koffie. Je kijkt met jouw collega’s wat jullie die dag te wachten staat en pakt de spullen die daarvoor nodig zijn.
07:00 De werkdag kan beginnen. Je bent bezig in een woonwijk en gaat als eerste de waterleidingen uitgraven met een kraantje. De oude leidingen moeten eruit gehaald worden voordat er nieuwe worden geplaatst door jou en jouw collega Dylan
09:30 Zo de leiding ligt vrij, nu is het tijd voor een lekker bakje koffie met een boterham.
10:00 Tijd om de oude leiding te verwijderen. Het gaat hier om een nodulaire leiding. Tijd om hem door te zagen en eruit te gaan halen. Vervolgens ga je samen met Bert de nieuwe PVC leiding leggen en monteren.
11:45 Nood aan de man in Heteren. Hier is een gaslek ontstaan door graafwerkzaamheden, balen! Je start jouw gave zwarte Mercedes Sprinter en je laadt de minigraver. Op naar Heteren!
12:15 Je komt in Heteren aan en rupst de minigraver van de kar. Je begint met graven, zodat het probleem opgelost kan worden. Je helpt de Netbeheerder om de koppelingen te vervangen zodat de lekkage verholpen kan worden. Daar zijn zij echt heel blij mee. Als het lek is opgelost geniet je van jouw welverdiende pauze, voordat je weer terugrijdt naar Arnhem.
14:30 Je komt weer aan in Arnhem. Je plaatst de eindkap en gooit het gat weer dicht.
16:00 Tijd om de Sprinter weer te starten en in te laden. Na een week hard werken moet je ook kunnen ontspannen in het weekend!

Tijd voor koffie?

Jij hebt in ieder geval onze interesse gewekt! Wij die van jou ook? We nodigen jou van harte uit om eens een bak koffie te drinken, te praten en vervolgens een plan op te stellen voor jouw toekomst! Wanneer schikt het jou? Laat mij, Wim, dat weten door middel van een WhatsApp-bericht. Tot snel!